Ertuğrul gazi mah. Yunus Emre Cd.

 

Hastanemiz, insan hayatına verdiği önemle yola çıkarak sağlık sektöründe sürekli iyileşmeyi, gelişmeyi ve hastanecilik sektöründe örnek teşkil eden proje çalışmaları ile öncü olmayı hedefleyerek 1996 yılında 11 doktorun birleşmesiyle kurulmuş ve sağlık sektörüne Şanlıurfa' nın ilk özel hastanesi olarak adım atmanın gururunu yaşatan Şan-Med Özel Sağlık Hizmetleri projesidir.

   İlk olarak Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, Kadın-Doğum ve Çocuk olmak üzere 5 branşta kurulmuş olan hastanemiz, daha sonra bunlara Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Dermatoloji, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Plastik Cerrahi ve Kardiyoloji bölümü eklemiştir. Bugün 18 uzmanlık dalında konusunda uzman 30 doktor, her departmanda toplam 300 kişilik deneyimli sağlık personeli ve destek çalışanları ile 24 saat hizmet vermektedir.

   Bölge halkına sunmuş olduğu her hizmetin merkezinin ' İnsan Hayatı' olduğu bilinciyle, hastalarının beklentilerine ve ihtiyaçlarına gelişen teknolojilere uygun cevaplar verebilmek için en üst düzeydeki yöneticisinden tüm çalışanlarına kadar, emeğini, sevgisini ortaya koyan modern, güvenilir ve kurumsallaşmış yapısıyla sürekli hizmet kalitesini genişleterek yoluna devam eden hastanemiz 2010 yılında hizmet kalitesine bir referans olan 'ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi' almıştır.

   Şanlıurfa' da özel hastaneciliğin öncülerinden olan Şan-Med Özel sağlık Hizmetleri projesi olan hastanemiz sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlarla yoluna güvenli adımlarla devam etmektedir.